.

.

Со попуст
САД Запечатување на Силиконски Пена Лента со Висока Темп Лепило - 1/8 Дебела x 1 Широк x 10 ft. Долго

САД Запечатување на Силиконски Пена Лента со Висока Темп Лепило - 1/8 Дебела x 1 Широк x 10 ft. Долго

DEN 1770.24

Од стока
Во магацинот

Облик : Лента; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : Силикон.Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќелија; Поддршка Тип : Силикони.Дебелина : 1/8"; Width : 1"; Должина : 10 ft.Боја : Црвена; Текстура : Текстура; Компресија Девијации во 25% : 10 psi; Густина : 42 кг / cu.ft.; Затегнувачка Цврстина : 100 psi.Температурата Опсег : -100° до 500° F; Лепило Температура Опсег : -100° до 500° F; Спецификации се Сретна : ASTM D1056 2 D3. Силиконски прикажува одлична отпорност на високи и ниски температури, компресија сет, хемикалии и временските услови.Апликации вклучуваат дихтунзи, топлина штитови, огнот ќе престане, перници, и изолација за широк спектар на апликации.

Детални спецификации

Додатоци на производи
DEN 424.32

Облик : Лента; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : EPDM.Одделение : Стандард; Цврстина : Екстра Мек (0

DEN 1221.60

Облик : Лист; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : EPDM.Одделение : Лист; Цврстина : Затворена Ќелија;

DEN 1536.00

Облик : Се Тркалаат; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : Силикон.Одделение : Roll; Цврстина : Затвор

DEN 978.96

Облик : Лента; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : Neoprene.Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќе

DEN 3000.00

Тие се одделат и да се заштити стакло, винил и алуминиумски прозорци во текот на складирање и транспорт.

DEN 487.20

Облик : Се Тркалаат; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : Силикон.Одделение : Roll; Цврстина : Затвор

DEN 462.00

Облик : Лента; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : EPDM.Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќели

DEN 756.72

Облик : Лист; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : Силикон.Одделение : Лист; Цврстина : Затворена Ќ

DEN 516.00

Облик : Се Тркалаат; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : Силикон.Одделение : Roll; Цврстина : Затвор

DEN 979.20

Облик : Лента; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : Neoprene.Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќе

DEN 427.20

Облик : Лента; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : EPDM.Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќели

DEN 751.92

Облик : Лента; Клеточен Тип : Затворена Ќелија; Материјал : BunaН Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќел

DEN 1887.12

Облик : Лист; Клеточен Тип : Отворена Ќелија; Материјал : Полиуретан.Одделение : Лист; Цврстина : Отворена