.

.

Со попуст
Burndy YAZ6C-2N Две Дупка Hylug Код Диригент Долго Барел Бакар Компресија Терминал со Инспекција Прозорец, #6 AWG Диригент, 1/2 Студ Дупка Големина, 1-3/4 Студ Дупка Проред, 0.83 Јази?

Burndy YAZ6C-2N Две Дупка Hylug Код Диригент Долго Барел Бакар Компресија Терминал со Инспекција Прозорец,

DEN 415.68

Од стока
Во магацинот

Бакар компресија терминал со инспекција прозорец.УЛ Наведени и АДС уверение. 600 Volts до 35 k V.Диригент : #6 AWG.Две дупка hylug код диригент долго барел бакар компресија терминал со инспекција прозорец.УЛ Наведени 90 степени C, 600 Volts до 35 k V. 45 Степени и 90 степени агли се достапни.Диригент : #6 AWG.

Детални спецификации

Додатоци на производи
DEN 230.40

Широк асортиман на прирачникот, контролирани циклус, батерија управувана хидраулични и пневматски crimpin

DEN 615.84

Бакар компресија терминал.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : 3 / 0 AWG.Две дупка hylug код дириг

DEN 892.32

Бакар компресија терминал со инспекција прозорец.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : 250 kcmi

DEN 440.64

Бакар компресија терминал.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : #8 Ул #6 Сол 37 / 24 Две дупка hylug

DEN 143.28

Долго барел зголемува бројот на crimps и обезбедува премија жица се повлечевон сила и електрични перформа

DEN 208.56

Може да се користи со код диригент и flex диригент класа : G, H, I, К, М и Локомотива.Великодушно beveled жица влез

DEN 277.68

Колоркодирани буриња означени со Panduit и наведени конкурент умре индексни броеви за правилно crimp умре из

DEN 1020.48

Бакар компресија терминал со инспекција прозорец.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : 350 kcmi

DEN 263.76

Колоркодирани буриња означени со Panduit и наведени конкурент умре индексни броеви за правилно crimp умре из