.

.

Со попуст
Lovejoy 69790443663 HERCUFLEX FX Серија 43663 FX 4.5 S Челик Цврсти Центар, 5-3/8 се Роди, 9.09 OD, 1-1/4 x 5/8 Keyway, 5.31 Должина Преку Создаден

Lovejoy 69790443663 HERCUFLEX FX Серија 43663 FX 4.5 S Челик Цврсти Центар, 5-3/8 се Роди, 9.09 OD, 1-1/4 x

DEN 1807.20

Од стока
Во магацинот

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет. 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпорност на корозија.Напредни печат дизајн интензивирање на загадување на отпор.На Hercuflex спојка има зголемување на номиналниот вртежен момент, поголеми максимална понесе големина и подолг живот.Тоа е заменлива со стандардни AGMA страната интерфејс.

Детални спецификации

Додатоци на производи
DEN 1692.00

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 3438.72

Користење со ДЕВИЗНА или CX Спојки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Има 1.5 ° неусогласеност

DEN 18840.96

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 4938.72

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 18905.04

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 614.40

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 7086.00

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 2286.00

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

DEN 2347.20

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

DEN 304.80

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 3417.12

Користење со ДЕВИЗНА или CX Спојки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Има 1.5 ° неусогласеност

DEN 1831.20

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 2347.20

Обезбедува паралелно, аголна неусогласеност и на крајот се плови.Патентирана РотирачкиКруната на забо

DEN 18966.24

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 16564.32

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 18905.04

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 600.00

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 499.20

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 12215.04

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 3475.44

Користење со ДЕВИЗНА или CX Спојки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Има 1.5 ° неусогласеност

DEN 7396.08

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 2973.12

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

DEN 12215.04

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 18847.44

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 540.00

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 276.00

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 18905.04

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема