.

.

Со попуст
Maped Канцеларија Напредни Сива Четири Дупка Метал Удар (25 Листови)

Maped Канцеларија Напредни Сива Четири Дупка Метал Удар (25 Листови)

DEN 126.00

Од стока
Во магацинот

Четири дупка метал дупка удар со хартија за корисникот.Патентирана дупка удар систем за брзо точни дупка удирање со користење на прстените на врзивно средство.Проширен лист блокирање систем, Пред празнење confetti стапица.Металик сива заврши. 25 / 30 лист капацитет.Четири дупка метал дупка удар со хартија за корисникот.Патентирана дупка удар систем за брзо точни дупка удирање со користење на прстените на врзивно средство.Проширен лист блокирање систем, Пред празнење confetti стапица .Металик сива заврши.25 / 30 лист капацитет.

Детални спецификации

Додатоци на производи