.

.

Со попуст
Recombinant Enterotoxin тип D (entD) (Recombinant Протеини)

Recombinant Enterotoxin тип D (entD) (Recombinant Протеини)

DEN 1903.20

Од стока
Во магацинот

Gene Name : ent D.Syn Name : Enterotoxin тип D; SED.Видови : Staphylococcus aureus; *Чување на Баферот : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 26-258. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка. *Извор : E Коли или Квасец или Baculovirus или Mammalian Ќелија; *Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Забелешки : Повторува замрзнување и одмрзнување не е препорачливо.Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.; *Seq : NENID SVKEKELHKK SELSSTALNN MKHSYADKNP IIGENKSTGD QFLENTLLYK KFFTDLINFE DLLINFNSKE MAQHFKSKNV DVYPIRYSIN CYGGEIDRTA CTYGGVTPHE GNKLKERKKI PINLWINGVQ KEVSLDKVQT DKKNVTVQEL DAQARRYLQK DLKLYNNDTL GGKIQRGKIE FDSSDGSKVS YDLFDVKGDF PEKQLRIYSD NKTLSTEHLH IDIYLYEK; *Пристапување# : P20723.1; P20723; *Опис : Staphylococcal enterotoxins предизвика пијанство staphylococcal труење со храна синдром.Болеста се карактеризира со висока температура, хипотензија, дијареа, шок, а во некои случаи и смрт.

Детални спецификации

Додатоци на производи
DEN 1420.80

Gene Name : rbm8a; rbm8 Видови : Salmo salar (Атлантски лосос); Чување на Баферот : Trisврз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 1175

DEN 355.20

Gene Name : GME1; Os10g0417600; БДПЧовек 3,5epimerase 1 Syn Name : Os10g0417600; БДПmannose 3,5epimerase 1; хипотетички протеини; Os GME1...

DEN 2193.60

Gene Name : his A; Rmag_0977 Phosphoribosylformimino5aminoimidazole carboxamide ribotide isomerase.Видови : Ruthia magnifica subsp.Calyptogena magnifica.Бафер за складир�

DEN 777.60

Gene Name : Rp S3; 6779; CG6779; chr3 R : 19185518.19185701; Dmel CG6779; Dm Rp S3; d S3; M; M(3)124; M(3)95НА законот.Syn Name : ribosomal протеини S3, isoform A; 40ти г

DEN 2004.00

Gene Name : isa A.Syn Name : Веројатно transglycosylase Isa A; Immunodominant staphylococcal антиген А САИ2; Secretory протеини САИБ Видови : Staphyloco

DEN 933.60

Gene Name : tsg A.Syn Name : Recombinant Протеини tsg A (tsg A); Протеини tsg A ; хипотетички протеини Ec E24377 A_3833...

DEN 1130.40

MG.З.Т.Т 160 & З.Т.Т 190 ИМОТ.БОЈА НА ПРОДАЖБАТА КАРТИЧКА 2001 ВЕЛИКА БРИТАНИЈА 2001 MG З.Т.Т 160 & З.Т.Т 190 ИМОТ Боја Про�

DEN 842.40

Gene Name : gpm A; BPGзависни PGAM; PGAM; Phosphoglyceromutase; d PGM.Syn Name : phosphoglyceromutase; 2,3bisphosphoglycerateзависни phosphoglycerate mutase.Seq Pos : 1250...

DEN 830.40

Видови : Hordeum vulgare (Јачмен); *Чување на Баферот : Trisврз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 20293 Чување : Чувајте во

DEN 1408.80

Seq Pos : 34013692 [предвидено од страна Ref Seq, Јуни 2013].Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.Секој lami

DEN 400.80

Gene Name : wac.помош во долга опашка влакна прилог; fibritin; Јака протеини; Whisker антиген контрола на протеини.Видо

DEN 2004.00

Gene Name : FOSФОКС.Syn Name : Трансформирање на протеини vFos / vФокс.Видови : FBR murine osteosarcoma вирус (FBRMSV) (FinkelBiskisReilly murine o

DEN 2265.60

Gene Name : Defars12; CRS4 C5; Defcrrs12; Defcrrs12 Syn Name : Recombinant Алфаdefensin поврзани со низа 12 (Defars12).Алфаdefensin поврзани со низа 12...

DEN 2236.80

Ќелијаслободен протеини изразување и прочистување со 100 µg принос по реакција.Комбинација на E...

DEN 1900.80

Gene Name : clc A; ерик За продолжен за складирање, чување на 20 или 80 степен C.Чистота : 90%; Таг Информации : Негова�