.

.

Со попуст
Lovejoy 69790435710 Челик Hercuflex FXL Серија 5 Опрема Центар, 9.4 mm x 40 mm Keyway, 153.2 mm Должина Преку Понесе, 160.0 mm Понесе, 241.5 mm OD, 241.5 mm вкупна Должина, 57464 Nm Максимален вртежен момент

Lovejoy 69790435710 Челик Hercuflex FXL Серија 5 Опрема Центар, 9.4 mm x 40 mm Keyway, 153.2 mm Должина Преку

DEN 22837.68

Од стока
Во магацинот

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпорност на корозија.Напредни печат дизајн интензивирање на загадување на отпор.Lovejoy Hercuflex 35710 FXL Серија 5 ОПРЕМА ЦЕНТАР Bore160mm OD 241.5 mm Должина преку Понесе 153.2 mm 40mm x 9.4 mm Keyway.

Детални спецификации

Додатоци на производи
DEN 463.20

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 18905.04

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 540.00

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 19560.72

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 7396.08

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 18905.04

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 16184.16

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 304.80

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 1807.20

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 18905.04

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 276.00

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 3488.16

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

DEN 1884.00

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

DEN 2227.20

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 18840.96

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 3475.44

Користење со ДЕВИЗНА или CX Спојки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Има 1.5 ° неусогласеност

DEN 1831.20

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 2973.12

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

DEN 3488.40

Користење со ДЕВИЗНА или CX Спојки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Има 1.5 ° неусогласеност

DEN 18847.44

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 18966.24

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 1692.00

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 499.20

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 3417.12

Користење со ДЕВИЗНА или CX Спојки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Има 1.5 ° неусогласеност

DEN 18905.04

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 7086.00

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 600.00

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

DEN 614.40

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

DEN 2973.12

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо